Wat zijn de mogelijkheden ?

De Winkeltjeswinkel biedt mensen in Coevorden en omstreken de mogelijkheid hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen te verkopen in een kleurrijke en overzichtelijke winkel.

Je huurt in de winkel een stellingkast of plank (vanaf één week mogelijk), bepaalt zelf de verkoopprijs, gezamenlijk etaleren we de produkten en het team van de winkeltjeswinkel verzorgt voor jou de verkoop. De totale opbrengsten van jouw verkopen komen jouw toe. 

Klanten vinden in onze Winkeltjeswinkel een steeds wisselende collectie van nieuwe en tweedehandse artikelen, maar ook creaties van kunstschilders en kunstenaars. Tevens hebben we mooie workshopruimte waar regelmatig creatieve workshops worden gehouden. Op het tabblad Workshop vindt u de planning van de komende workshop en hoe u zich kunt inschrijven. Mocht je zelf een workshop willen geven dan kan deze ruimte beschikbaar gesteld worden.

De Winkeltjeswinkel staat voor een duurzame en sociale onderneming: we bevorderen het hergebruik van gebruikte artikelen en dragen zo bij aan de ontlasting van het milieu. Daarnaast geven we nieuwe kunstenaars de ruimte hun werken te presenteren en te verkopen.

We zien je graag in onze winkel als verkoper maar zeer zeker ook als koper.

 

Adres

De Winkeltjeswinkel
Kerkstraat 1
7741 JW Coevorden

Emailadres:

dewinkeltjeswinkel@gmail.com